Welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Renswoude.  Op deze website vertellen wij u meer over onze gemeente.Wij zijn een streekgemeente met zo’n vijfhonderd leden. U bent van harte welkom om een dienst mee te maken, wij komen elke zondag om 9.30 uur en 16.00 uur bij elkaar in een kerkdienst. Dit doen wij in muziekgebouw ’t Podium in Renswoude.

4 gedachten over “Fijn dat u onze website bezoekt…

 1. Het lukt ons niet live mee te luisteren. Moeten wij bij u een account aanvragen? Voorheen was er nooit een probleem met Renswoude. Blijft u aub de live diensten openstellen voor niet-leden van uw gemeente. Hier in het noorden is de nood groot.
  Mw. Jongeneel Zuidhorn

 2. Beste mevrouw Jongeneel,

  Het meeluisteren is nog steeds mogelijk. We hebben hier wel eens wat problemen mee gehad maar de laatste tijd is hij redelijk stabiel. Kunt u het nog eens proberen? Als het niet lukt, ben ik erg benieuwd wat precies de klacht is. Het meeluisteren kan overigens ook via kerkomroep.nl

  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Vriendelijke groet,

  Wim van Stam

 3. Voor corona kwamen wij regelmatig in uw gemeente. Door gezondheid (89 jaar oud) lukt dit niet meer. Gelukkig konden we meekijken, maar gedurende enige tijd lukt dat niet meer. Alleen horen is door visuele beperking geen oplossing. Als er nog wel beeld is, maar via een koude, mogen die dan van u gebruiken. Bij voorbaat hartelijke dank voor uw medewerking.

 4. Beste B. Gorter,

  De diensten worden helaas niet meer opgenomen. Dit is een besluit van de kerkenraad. Ik kan u dus helaas niet helpen.

  Vriendelijke groet,

  Wim van Stam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *